Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Aan hotels is er geen gebrek in Parijs. Maar hoe weet je nou waar je moet zijn, met je budget en met je wensen. Het is moeilijk om van te voren, als je nog nooit in Parijs bent geweest, een inschatting te maken hoe goed of hoe slecht een hotel is. Gelukkig kun je bij veel sites de meningen lezen van anderen, waardoor je ten minste een klein beetje een indruk kunt krijgen.

Er bestaan heel veel verschillende websites, waar je via internet een hotel in Parijs kunt boeken. Sommigen specialiseren zich alleen op de hotels, anderen bieden complete trips naar Parijs aan, met aankomst en vertrek. Het makkelijkste is toch echt als je alles individueel zelf regelt. Zo heb je namelijk de kosten van het hotel heel duidelijk op papier. Vaak hebben zulke sites ook acties, waarbij je binnen een bepaalde periode bijvoorbeeld een gratis nacht cadeau krijgt.

Een bekend en zeer duur hotel is het Hotel du Louvre. De naam zegt het al, het hotel bevindt zich naast het museum Louvre, de glazen piramide. Het is een luxueus en comfortabel hotel, dat in 1887 gebouwd is. Een voordeel is dat je dichtbij veel verschillende bezienswaardigheden bent, en zelfs op het Louvre uitkijkt. De prijs is daarentegen een tegenvaller, voor een kamer betaal je namelijk dik over de 200 per kamer per nacht. En als je van plan bent Parijs lekker te verkennen, en alleen om te slapen naar het hotel gaat, is het wel jammer van het geld.

Een hotel dat ook zeer goed scoort op online hotel aanbieders, is hotel Belta, dat met maar 47 euro per nacht een heel stuk goedkoper is, en op een leuke locatie ligt. Het is een 3-sterren hotel en ligt vlak aan het Canal Saint-Martin. Deze Canal is bekend uit de film Amelie, en dus ook leuk om eens te bekijken. Je hebt hier dus voor minder geld nog steeds een hotel dat goed scoort en vlak bij bezienswaardigheden in het centrum ligt.

In verschillende reisgidsen kun je ook een overzicht vinden van hotels, die extra zijn gesorteerd op ligging. Zo kun je uitzoeken waar een hotel is dat zich bijvoorbeeld vlak bij de notre dame bevindt. Als geld het belangrijkste is kun je er ook voor kiezen om een hotel te nemen dat wat verder uit het centrum ligt, maar daarvoor goedkoper is. Zo hou je meer geld over om leuke dingen te doen, lekker uit eten te gaan, wat leuks te kopen of souvenirs mee te nemen voor vrienden thuis.

Als je je vroeg genoeg oriƫnteert, en weet wat je wilt, kun je alsnog voordelig een gunstig gelegen hotel boeken in het hartje van de niet al te goedkope stad Parijs. Het is het zeker waard om www.booking.com in de gaten te houden bij het plannen van je reis naar Parijs, aangezien zij enorm veel hotels in de aanbieding hebben, die in alle prijsklassen liggen en waar je iets kunt vinden dat precies aan jouw wensen voldoet.

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.