Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Goedkoop naar Eurodisney? Hier staan alle besparingstips op een rijtje!

Het meeste geld besparen doe je door je verblijf/tickets online te kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Wil je echt zo weinig mogelijk geld uitgeven? Boek dan een toegangsticket voor één dag en slaap buiten het park.

Kinderen mogen gratis binnen in Disney Parijs op hun verjaardag. Natuurlijk moet je dit kunnen bewijzen, bijvoorbeeld met een identiteitskaart of geboortecertificaat.

Eten en drinken in Disney Parijs is niet goedkoop. Neem een rugzak mee, zet je in het gras voor een picknick en bespaar een fortuin.

Reis en Verblijf

 
Hoe ga je naar Eurodisney? Met de auto ben je volledig vrij. Je kunt kiezen wanneer je aankomt/vertrekt, de parking ligt vlakbij het park (lees onze tip om goedkoper te parkeren dan de officiële Disney parking!). Zeker als je met meer dan 2 personen reist is de auto een voordelige keuze.

De Thalys is anders ook wel makkelijk, er is een directe verbinding van Brussel Zuid naar Marne-La-Vallée (het station van Disneyland Parijs). Tickets zijn goedkoper als je minstens 30 dagen op voorhand boekt.

 

Parking

Bespaar 5 euro per dag op parking: parkeer niet op de officiële parking van Disneyland Parijs. Er is een GOEDKOPERE parking, die bovendien DICHTER bij de ingang van het park ligt!

Als je in de Avenue Paul Seramy aankomt, rij dan zo ver mogelijk door — volg de pijltjes naar de cinema. Je komt dan in een openbare parking van Vinci Park terecht.

Hier parkeren kost je slechts 10 euro voor de hele dag (tegenover 15 euro voor de officiële parking). Bovendien ben je op 100 meter van de ingang, terwijl de officiële parking bijna een kilometer ver weg is!

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.