Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

kaart Eurodisney ParijsEurodisney Parijs ligt 30 kilometer ten oosten van Parijs. Een groot voordeel is dat je dus niet de drukke ringweg rond Parijs hoeft op te rijden om in Eurodisney Parijs te raken. Vanuit Brussel rij je in ongeveer 4 uur naar het Disney park.

Het is raar om je in te denken dat een wereldpark zoals Disneyland Parijs daadwerkelijk een adres heeft. Toch is dit zo.

Het officiële adres luidt Avenue Jules Verne 1, 77777 Chessy, Frankrijk.

De ligging van Disneyland Parijs is eigenlijk heel goed, want het ligt zo ongeveer 30 kilometer buiten het centrum van Parijs.

Dit maakt het makkelijk om toch even Parijs in te gaan, maar als je alleen voor Disneyland Parijs komt, en het adres invoert, hoef je niet de drukte van de wereldstad mee te maken, maar ben je gemakkelijk en snel bij het park zelf.

De bereikbaarheid met de auto is dan ook heel goed. Vooral als je vanuit België, of sommige delen van Nederland komt, is het in een paar uur te rijden en kun je snel een leuke dag hebben.

Nog geen tickets/verblijf geboekt? Momenteel met korting online tickets kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Het adres kun je gemakkelijk in de TomTom invoeren, die je vervolgens de gunstigste route laat nemen naar Disneyland Parijs.

Er hoeft niet extra gelet te worden op afwijkende adressen van de hotels die in het park liggen.

Dit is een van de gemakken van het boeken van een hotel gelegen in het park.

Op de Davy Crockett Ranch na, die buiten het park ligt, met haar bungalows, maar alsnog makkelijk bereikbaar is.

Parkeren bij Disneyland Parijs, als je eenmaal bij het adres bent aangekomen, is ook geen probleem.

Er zijn genoeg parkeerplaatsen, die tegen een dagtarief beschikbaar zijn.

Nadat je de TomTom hebt ingesteld, staat een leuk bezoekje aan Disneyland Parijs dus niks meer in de weg!

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.