Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Op zoek naar een lastminute aanbieding voor Disneyland Parijs?

Nog geen tickets/verblijf geboekt? Momenteel met korting online tickets kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Het kan voorkomen dat je naar Disneyland Parijs wilt, maar net op het laatste moment vrij hebt kunnen krijgen, of dat het van iemand afhangt die nog niet weet of hij kan.

In dat geval kun je ervoor kiezen om een last minute aanbieding naar Disneyland Parijs te boeken.

De naam zegt het al, je gaat dan op korte termijn naar het wereldberoemde park.

Zulke soort last minute aanbiedingen zijn makkelijk te vinden. Deze aanbiedingen zijn vaak gunstiger dan de reguliere, het enige nadeel is dat je die snelle beslissing moet nemen.

Hoewel vaak hele pakketten met overnachtingen in de Disney hotels goedkoper worden aangeboden, is het bij last minute reizen vaak zo dat vervoer ietsje duurder is, tickets voor de Thalys bijvoorbeeld. Met de auto gaan is dan voordeliger.

En als je al geld gespaard heb voor je verblijf, kun je er een extra dag aan hangen om Parijs zelf eens te verkennen, wat ook zeker de moeite waard is. 

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.