Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Het is wel zo handig om een nachtje in de buurt van Disneyland Parijs te blijven, om zo in twee dagen meer te kunnen doen in het park. Dit dachten ook de organisatoren van het park, en zo zijn er 7 hotels op het complex van Disneyland Parijs. Deze hotels zijn, net zoals veel verschillende attracties, aangepast aan verschillende thema’s. ook is er een verschil in het aantal sterren van de hotels, zodat je ook met minder geld terecht kunt.

Nog geen tickets/verblijf geboekt? Momenteel met korting online tickets kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Het totaal van de 7 hotels bij elkaar zijn 5800 kamers. Een hele hoop dus, en altijd kans op een plekje.

Er is het Disneyland Hotel met 4 sterren, dan in Victoriaanse stijl is ingericht. Het ligt vlakbij de Main Street.

Hotel New York heeft ook 4 sterren en het heeft 565 kamers. Het is aangepast aan de stijl van New York.

Newport Bay Club is nog een hotel in het park, met drie sterren. Het is ontworpen met de stijl van New England in gedachten. Het ligt vlakbij Lake Disney en heeft een vuurtorentje.

Sequoia Lodge ligt ook aan Lake Disney en heeft 3 sterren. Het is een rustiek hotel, met 1011 kamers.

Hotel Cheyenne daarentegen heeft het wilde westen als thema. De decoratie is geheel daaraan aangepast, met aspecten uit het wilde westen. Het heeft 2 sterren.

Hotel Santa Fe is eveneens een hotel met 2 sterren in haar bezit en heeft een soort van woestijnachtig thema, met cactussen.

Het laatste hotel in Disneyland Parijs is Davy Crockett Ranch, met 565 bungalows. Het bevindt zich niet op het terrein van het park, maar daarbuiten.

Als je dan toch buiten het park slaapt, kan je evengoed een goedkoper hotel zoeken, of een beter hotel voor dezelfde prijs.

hotels eurodisney parijs

Naast de zeven officiële Disney hotels zijn er ook zeven partnerhotels, geen eigendom van Eurodisney zelf, maar wel met gratis shuttle busverbinding naar het park.

Dit zijn Hotel l’Elysée Val d’Europe, het Adagio City Aparthotel, het Vienna International Dream Castle Hotel, het Magic Circus Hotel, het Thomas Cook Explorers Hotel, een Radisson SAS Hotel, een Holiday Inn-hotel en een Kyriad-hotel.

Eurodisney Parijs hotelsEurodisney Parijs beschikt over zeven Disney themahotels.

Het beste is als je een kamer in promotie kan boeken.


De hotels zijn samen goed voor 5800 kamers.

Disneyland Hotel (4 sterren), Hotel New York (4 sterren), Newport Bay Club (3 sterren), Sequoia Lodge (3 sterren), Hotel Cheyenne (2 sterren), Hotel Santa Fé (2 sterren), Davy Crockett Ranch (2 sterren).

Bekijk hier een kaartje met hotels rondom Eurodisney Parijs.

kaart hotels eurodisney parijs

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.