Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Hieronder volgen enkele van de attracties van Disneyland Parijs, die je absoluut moet ervaren als je een tripje naar het park maakt.

Nog geen tickets/verblijf geboekt? Momenteel met korting online tickets kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Space mountain is een overdekte achtbaan, die deels in het donker gaat, en deels een beetje verlicht is, waarin je allerlei verschillende dingen beleeft, en die je een kick geeft. Een andere achtbaan, die iets minder heftig is, is de Big Thunder Mountain. Dit is een achtbaan op een berg, waarin je in mijnkarretjes het wilde westen in verzet wordt.

Een van de bekendere rustige attracties is de magische wereld van It’s a small world. Het bevindt zich in fantasyland, en het is een waterrit. In het ‘donker’, zit je in een bootje, wat aan verschillende scenario’s voorbij vaart, waarin poppen verschillende situaties uitbeelden. Hierbij hoor je levendige muziek. Vooral voor kinderen is het een leuke en indrukwekkende attractie in Disneyland Parijs.

De Mad Tea Party is wel een van de bekendste attracties, waarbij je in gigantische theekopjes kunt zitten, die ronddraaien, en op een grote plaat nog eens in de andere richting draaien. Dit gebeurt echter allemaal op een rustige manier, waardoor je een leuke ervaring kunt hebben.

Star Tours is een bewegingssimulator, vooral geschikt voor Star Wars fans. Het is namelijk gebaseerd op deze films.

Disneyland Parijs is letterlijk helemaal volgepropt met leuke en veelzijdige attracties. Deze zijn verdeeld over de verschillende werelden en aangepast aan de thema’s. je bent ervan verzekerd dat iedereen wel iets leuks vind. Als je geen achtbaan fan bent, zijn er genoeg attracties in Disneyland Parijs die wel geschikt zijn.

Eurodisney Parijs Tower of TerrorHet Disneyland park heeft al vele jaren dezelfde attracties. Om de aantrekkelijkheid van Disney Studios te vergroten, worden de nieuwe attracties vooral daar gebouwd.


Zo is er een nieuw themagebied Toon Studio, waar op de film Cars geïnspireerde auto’s rondjes rijden in een achtvorm. Crush’s Coaster is dan weer een rollercoaster gebaseerd op de film Finding Nemo.

In 2008 opende de langverwachte Twilight Zone Tower of Terror, een kopie van de Amerikaanse versie. Deze attractie is trouwens echt de moeite waard, het is verschieten van het moment dat je begroet wordt door de griezelige medewerkers tot het moment dat je uit de lift stapt.

Stitch Live werd geopend in januari 2008.

In 2009 is de attractie Playhouse Disney geopend.

Op 4 september 2010 ging Toy Story Playland open, waar je letterlijk als speelgoedje de wereld van Toy Story binnenstapt.

Sinds juni 2010 is Captain EO terug in Discoveryland, ter vervanging van “Honey, I shrunk the audience”.

In 2012 is de 20e verjaardag van Eurodisney Parijs en het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren, maar het gerucht gaat dat er een unieke dark-ride komt met als thema de Pixar-film Ratatouille.

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.