Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

kaart Eurodisney ParijsEurodisney Parijs ligt 30 kilometer ten oosten van Parijs. Een groot voordeel is dat je dus niet de drukke ringweg rond Parijs hoeft op te rijden om in Eurodisney Parijs te raken. Vanuit Brussel rij je in ongeveer 4 uur naar het Disney park.

Adres Eurodisney Parijs

Disneyland Parijs
Boulevard du Parc
Avenue Paul Seramy
77700 Serris / Magny le hongre
Frankrijk

Als je met de auto naar Eurodisney Parijs gaat en je je GPS wil instellen op het adres van Eurodisney Parijs, kun je deze gegevens gebruiken.

GPS coördinaten: 48.875935, 2.796552

Nog geen tickets/verblijf geboekt? Momenteel met korting online tickets kopen!

(klik voor meer info over de huidige aanbiedingen)

Als je bij een van de Eurodisney hotels moet zijn, kan je op deze weg de borden naar de hotels volgen.

BESPARINGSTIP voor de parking:

Parkeer niet op de officiële parking van Disneyland Parijs. Er is een GOEDKOPERE parking, die bovendien DICHTER bij de ingang van het park ligt!

Als je in de Avenue Paul Seramy aankomt, rij dan zo ver mogelijk door — volg de pijltjes naar de cinema. Je komt dan in een openbare parking van Vinci Park terecht.

Hier parkeren kost je slechts 10 euro voor de hele dag (tegenover 15 euro voor de officiële parking). Bovendien ben je op 100 meter van de ingang, terwijl de officiële parking bijna een kilometer ver weg is!

adres Eurodisney Parijs

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.