Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Ben je op zoek naar een leuk avondje uit? Dan kun je overwegen om naar een voorstelling van Disney on Ice te gaan. Dit is een ijs show die in verschillende steden van een bepaald land te zien is, en wordt geproduceerd door Feld Entertainment met instemming van Walt Disney company. Het is een show die vooral op kinderen, maar ook op volwassenen of ‘jonggeblevenen’ gericht is. Kunstschaatsers houden een show, verkleed als Disneyfiguren, met muziek en verhaal die altijd gebaseerd is op Disney films. Sinds 1981 is de show actief, toen nog Walt Disney’s World on Ice genoemd. Sinds 1998 is het dan bekend als Disney on Ice.

Elke show wordt over heel de wereld gespeeld, en er is een speciaal tourschema. Vaak is het zo dat een show een mix is van verschillende Disneyfilms, maar het kan ook voorkomen dat een show uitsluitend gebaseerd is op 1 bepaalde film. De nieuwste show, die in september 2012 in première gaat, is bijvoorbeeld een mix van Tangled, Brave, De kleine zeemeermin en Belle en het beest. De twee langstlopende shows van Disney on Ice zijn Mickey & Minnie’s Amazing Journey, die 16 jaar actief is, en 100 years of magic, 12 jaar.

Doordat de bekende Disneyfiguren door schaatsers vertolkt worden, en het op het ijs uitgevoerd wordt, geeft het een magisch en sprookjesachtig gevoel. Je kunt je favoriete films nog een keer beleven maar dan in een geheel nieuw jasje. Naast de schaatsers die in kostuum op het ijs dansen, is er ook oog voor detail, en worden decors nagebouwd, zoals in de films, om een magische sfeer te creëren. Naast de klassieke Disneyfilms, worden ook de Pixar films en hun personages in de show vertolkt.
Kaartjes kun je vaak bij verschillende punten kopen. Via de officiële site van Disney on Ice: www.disneyonice.ntk.nl of via verschillende online shops. Soms zijn er ook acties in de krant of bepaalde tijdschriften, die korting geven op de toegangskaarten. België en Nederland zijn er altijd zeker van dat de show ook hier plaatsvindt. De kaartjes om in bijvoorbeeld België een show te zien zijn er tussen de 20 en 40 euro per persoon. Voor een redelijk bedrag heb je dus een leuk avondje uit en kun je een van de hallen van België omgetoverd zien worden in een ijspaleis, met al je favoriete personages uit de bekendste Disney films.

In 2012 was het de beurt aan Worlds of Fantasy om België te veroveren, en vanaf Februari 2013 is Disney on Ice ook in België te zien. De Lotto Arena in Antwerpen zal in die maand in het teken staan van Disney on Ice Mickey & Minnie’s Wereldreis. De kaarten zijn felbegeerd, en waar de normale prijs tussen de 20 en 40 euro ligt, worden er via onofficiële sites kaarten voor meer dan 100 euro aangeboden. Je moet er dus wel wat voor overhebben indien je niet op tijd was voor de gewone verkoop, om Disney on Ice live in België te kunnen zien, maar dan heb je ook wat.

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.