Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

De volgorde waarin je de attracties doet is erg belangrijk. Het maakt het verschil tussen een hele dag attracties doen, of een hele dag aanschuiven! Volg onze gids om zoveel mogelijk attracties te doen en er het beste uit te halen!

1 dag in beide parken

Heb je maar één dag tijd om beide parken te bezoeken? Dan ga je keuzes moeten maken…

Begin in Walt Disney Studios. Loop meteen naar de Rock ‘n’ Roller Coaster. Dit is de enige rollercoaster in Disneyland waar géén fastpass beschikbaar is — je moet hem dus als eerste doen, voor er een rij staat die oploopt van 50 minuten tot 2 uur!

Binnenkort meer.

Parades

Verschillende keren per dag passeert er een Disney stoet met kleurrijke wagens en tientallen bont geklede figuranten die zorgvuldig ingestudeerde danspasjes uitvoeren. Om 17:00

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.