Korting Acties!

Wil jij op de hoogte zijn wanneer Disneyland Paris weer eens grote korting geeft, zo'n 2x per jaar? Laat hier je e-mail adres achter!

Ga je naar Disneyland Parijs? Bezoek dan ook Parijs!

Hier vind je alle informatie voor een citytrip naar Parijs.

Parijs is een van de topbestemmingen in Europa, als het gaat om een citytrip. Miljoenen mensen nemen jaarlijks het besluit om Parijs tot hun bestemming te maken en een paar dagen in de wereldstad te door te brengen. De stad is het doel voor veel verschillende mensen. Liefdesparen, backpackers, families, studenten of vrienden. Het maakt niet uit, de stad is erg veelzijdig en zal nooit leiden tot verveling. Voor veel Belgen die dichtbij de grens wonen, is het een redelijk korte afstand tot Parijs, en daardoor is het geen moeilijke beslissing om regelmatig een citytrip naar Parijs te maken. Ook vanuit enorm veel andere Europese steden komen mensen dagelijks om een citytrip naar Parijs te ondernemen.

Een citytrip naar Parijs is zeker de moeite waard, omdat het qua cultuur, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden voor iedereen wat wils biedt. De honderden hotels in het centrum en buiten het centrum van Parijs, maken het makkelijk om snel weer van je verblijf in het centrum van de stad te zijn, zonder al te veel tijd te verspillen. Of je nu een beperkt budget hebt, of jezelf een luxueus verblijf gunt, je hebt de keuze.

De reis naar Parijs kan je op verschillende manieren aangaan. Om je citytrip naar Parijs te beginnen kun je bijvoorbeeld met een reisbus gaan. Deze optie is vaak een van de goedkoopste, maar afhankelijk waar je vandaan komt, ook de langste. Daarnaast kun je ook met de trein naar Parijs reizen. Treinen van en naar Parijs worden steeds sneller en comfortabeler, en ook de prijs is redelijk. Als je in het bezit bent van een auto, kun je de weg ook daarmee afleggen, hoewel het een beter idee is om het openbaar vervoer te gebruiken om je te verplaatsen in Parijs. Vliegtuigen vliegen ook vanuit veel Europese plaatsen richting Parijs. Dit is een betere optie als je wat verder weg woont.

Tijdens je Citytrip in Parijs kun je het niet maken om tenminste en paar van ’s werelds beroemdste bezienswaardigheden te gaan bekijken. Van te voren kun je je een beeld maken van waar je interesses liggen, en wat hierop aansluit. Als je al een route uitstippelt, en rekening houdt met de tijd, is het mogelijk om zoveel mogelijk dingen in 1 dag te proppen. Zo haal je het beste uit je verblijf. Een paar bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn bijvoorbeeld de wijk Montmartre, die op een heuvel ligt, en nog het meeste het oude Parijs weergeeft. Op het beroemde artiestenpleintje kun je een tekening van jezelf laten maken, of de beroemde crêpes genieten. Een stukje verderop vind je de Sacre-Coeur, een spierwitte basiliek, die over de stad uittorent. De Eiffeltoren is ook zeker het bezoeken waard. Een rondvaart op de Seine biedt je een mooi uitzicht van de stad en laat je de stad van een heel ander perspectief zien. De kathedraal Notre Dame en het museum Louvre mogen ook zeker niet ontbreken tijdens je citytrip naar Parijs.

Een goede planning is zeker wel nodig voordat je naar Parijs reist, maar dan heb je ook wel een onvergetelijke ervaring.

Eurodisney Parijs = Disneyland Paris © 2011 - 2017 Volo Media Alle Disney namen, personages, handelsmerken, afbeeldingen, parken en attracties vermeld op deze website zijn eigendom van de Walt Disney Company. Ze worden gebruikt en vermeld op deze website met als doel het aanzetten tot bezoeken van de attracties van Disneyland Parijs.